Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Γιάννη Χριστόπουλο ο Μανώλης Μαθιουλάκης, κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή του Πλατανιά.

Ο α' αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ανέφερε τα εξής για τον νέο τεχνικό του συλλόγου:

«Κάναμε μια καλή επιλογή. Εγώ τον Γιάννη δεν τον ήξερα, αλλά από τις λίγες ημέρες που έχουμε μια συνεργασία, σε οτιδήποτε θέμα αφορά την ομάδα, έχω καταλάβει και είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο κατ’ αρχήν σοβαρό, καλλιεργημένο, έξυπνο, που ξέρει τις καταστάσεις τουλάχιστον στην κατηγορία που παίζει ο Πλατανιάς και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι άλλες χρονιές, άσχετα με το ότι ορισμένοι από εσάς» (σ.σ. τους δημοσιογράφους) «έχουν μια αγωνία, όπως κι εμείς, για διάφορα θέματα. Όλα τρέχουν, όλα θα πάνε καλά και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχετε νέα να γράψετε και να δείξετε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη για την αποδοχή της πρότασης του Πλατανιά. Η παρουσία του Γιάννη τιμάει τον Πλατανιά και είμαι σίγουρος ότι είναι ένας άνθρωπος, με τον οποίο κι εγώ προσωπικά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας θα συνεργαστούμε άριστα για τη βελτίωση του Πλατανιά».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο πρώτος στόχος είναι η ομάδα οπωσδήποτε να μην κινδυνεύσει, γιατί φέτος η χρονιά είναι πολύ δυσκολότερη από τις προηγούμενες, και κατά δεύτερον, στα πλαίσια του δυνατού, να βρεθεί σε όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση και να έχουν τεθεί οι βάσεις, από έναν άνθρωπο που μπορεί να τις βάλει, και για τις επόμενες χρονιές. Θα δείτε και στα μεταγραφικά, τις επόμενες ημέρες, ότι το βάρος της ομάδας πέφτει στις μικρές ηλικίες. Αυτό κάτι πρέπει να σας λέει».

Για το αν υπάρχουν διοικητικές εξελίξεις:

«Βεβαίως υπάρχουν κάποιες εξελίξεις, οι οποίες ήδη έχουν ξεκαθαρίσει και θα τις μάθετε στο τέλος της εβδομάδας. Δε θέλω να πω τίποτε άλλο. Θα βγει δελτίο Τύπου από την ομάδα και θα ενημερωθείτε. Όλα είναι καλά».