Σε μεγάλη επιτυχία εξελίχθηκε η δεκάωρη διοργάνωση (μαραθώνιος!) της ΑΛΑ Χανίων τη Κυριακη 29/6/14 στο Ιστορικό Αεροδρόμιο του Μάλεμε που περιλάμβανε αγώνες DRAG DAY, DRIFT & GP Tuning. 

Οι 63 συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι (στους 3 διαφορετικούς αγώνες), και οι θεατές, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες,γέμισαν από νωρίς το πρωί στον χώρο της διοργάνωσης και παρέμειναν μέχρι αργά το απόγευμα, σε μια μέρα γεμάτη ταχύτητα και αδρεναλίνη. 

Αυτός λοιπόν ήταν και ο τρίτος αγώνας από τους 5 της χρονιάς για το Επαθλο Drift & GP Tuning που προκήρυξε η ΑΛΑΧ στην αρχή του έτους. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών "μεγάλη και σημαντική η βοήθεια από τους Μεγάλους Χορηγούς του Αγώνα : ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΕΝΕΟΣ ΜΥΡΙΔΑΚΗΣ 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ και Ι.ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μουρνιές).

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Υποστηρικτές και αυτής της διοργάνωσης που ήταν: Σχολή Οδηγών Βατσολάκης Γιάννης, TOYOTA ΣΑΡΡΗΣ, Diamonds Prive Show Club, Fotaras Exhaust Systems & Extreme Tuning, Κρεοπωλείο Μπούρμος. Αμαλία Πολυχρονάκη Μεταβιβάσεις-Ταξινομήσεις Αυτ/των, Γαροφαλάκης Ευθυγραμμίσεις, Δρακάκης Κώστας Σερβις Αυτ/των, Σταυρουλάκης Ελαστικά και Pit Lane Moto Service. Kαταλυτική βέβαια ήταν η βοήθεια από τον Δήμο Πλατανιά και προσωπικά από τον Δήμαρχο κ.Μαλανδράκη και τους Αντιδημάρχους κ.Καλαϊτζάκη και κ.Δασκαλάκη για την αρτιότατη οργάνωση του χώρου του Αεροδρομίου, σε συνεργασία με τον Διοικητή φυσικά του Αεροδρομίου. 

Η επιτυχία του αγώνα όμως κρίθηκε και από την βοήθεια από το Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και το όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και φυσικά της ANEK LINES που είναι πάντα χορηγός μετακίνησης των αγωνιζομενων του μηχανοκίνητου σπορ. 

Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο αξίζουν όλα τα παιδιά της ΑΛΑΧ που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία, και στον φωτογράφο Αρη Μυριδάκη που βρέθηκε από νωρίς στο χωρο του αγώνα και φωτογραφίες του θα βρείτε στο link εδώ. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.734060639986528.1073741875.162555973803667&type=3 

Σημαντική η ραδιοφωνική προβολή της διοργάνωσης απο τον MAX FM, και του Neolaia Radio, τα site www.CretePlus.gr, www.Flashnews.gr, www.CRN.gr, www.CretaDrive.gr που διαφήμιζαν μέρες πριν το γεγονός, όπως επίσης τα Χανιώτικa Νέα και τον Μανώλη Μαρκαντωνάκη, τον Κόσμο της Πόλης και την Τηλεόραση Κυδων. To επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Τετάρτη 16/7 στις 8 το βράδυ στα γραφεία της λέσχης για τις Εκλογές για την ανάδειξη του Νεου ΔΣ και ΕΕ, πληροφορίες θα μπορείτε να πάρετε στα τηλέφωνα της λέσχης και μέσα από την σελίδα της Λεσχης στο facebook."

Δείτε τα αποτελέσματα GP TUNING εδώ
Δείτε τα αποτελέσματα DRIFT εδώ
Δείτε τα αποτελέσματα DRAG DAY εδώ