Μπορεί να βρέθηκε πρόσφατα στα Χανιά για το τουρνουά ποδοβόλεϊ μεταξύ Ελλήνων και Βραζιλιάνων, αλλά η παρουσία του στον ΑΟΧ ολοκληρώθηκε.
Ο Τιάγκο Μέλο αποτελεί παρελθόν από τους \”μπλε\”, αλλά δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ανακοινώθηκε από την Α.Ε. Κηφισιάς, που αγωνίζεται στη Γ\’ Εθνική.
Ο συμπαθής Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός θα μείνει αξέχαστος στους Χανιώτες φιλάθλους για το γκολ που είχε πετύχει εκτός έδρας απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, χαρίζοντας ως \”χρυσή\” αλλαγή το \”τρίποντο\” με 1-0 (φωτ. από τους πανηγυρισμούς).
Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Κηφισιάς και ο πρόεδρος Βασίλης Γαντζούλας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πρώτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.

Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα είναι για την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός Τιάγκο Μέλο, που πέρσι προσέφερε τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Χανιά, στο πρωτάθλημα της football league. Ο 29χρονος άσος έχει αγωνιστεί επίσης κατά το παρελθόν σε Ηλιούπολη και Πόρο, ενώ κατά τη σεζόν 2012-2013 έπαιξε στο πρωτάθλημα της Μάλτας.

Αξίζει να τονιστεί πως αποτελούσε μέλος της ομάδας του Ελπιδοφόρου που είχε κερδίσει την άνοδο στη Δ\’ Εθνική τη σεζόν 2008-09, έχοντας μάλιστα σημαντική συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου.

Η οικογένεια της Κηφισιάς καλωσορίζει τον Τιάγκο Μέλο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τη \’κυανόλευκη\’ φανέλα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook