Τέλος σε κάθε σενάριο απολύσεων στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης έβαλε ο υπουργός εσωτερικών Αργύρης Ντινόπυολος.

Σε εφ\’ όλης της ύλης συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Creta, ο κ. Ντινόπουλος ξεκαθάρισε πως οι εργαζόμενοι στους δήμους δεν περιλαμβάνονται στη δεξαμενή των απολύσεων που εκκρεμούν μέσα στο 2014.

Τόνισε μάλιστα ότι η διαδημοτική κινητικότητα που είναι σε εξέλιξη στους ΟΤΑ αφορά σε μετακινήσεις υπαλλήλων από δήμο σε δήμο ή από περιφέρεια σε περιφέρεια, αλλά μόνο με τη θέλησή τους συμπληρώνοντας πως το συγκεκριμένο καθεστώς «αποκλείει» τους συγκεκριμένους εργαζόμενους από τις επόμενες λίστες της διαθεσιμότητας.

Ο υπουργός εσωτερικών απάντησε και στις πολιτικές κατευθύνσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση στο πλαίσιο των επαφών των κυβερνητικών εταίρων επισημαίνοντας ότι σε κάθε περίπτωση αυτό απαιτεί διευρυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος απάντησε και για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της ΔΕΗ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατηγόρησε συνδικαλιστές της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook