Η Οργάνωση Επαναστατικός Αυτοάμυνας ανέλαβε την ευθύνη για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, με καλάσνικοφ, την παραμονή των ευρωεκλογών στις 24 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν στην προκήρυξη, διάλεξαν το ΠΑΣΟΚ γιατί «έπαιξε ιστορικό ρόλο στην υπηρεσία του κεφαλαίου…. στήριξε την πολιτική του στην καταστολή των κοινωνικών αντιστάσεων. Σήμερα ανήκει στον σκληρό πυρήνα του ολοκληρωτισμού».

Οι συγγραφείς της προκηρύξεις σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι «κάθε στέλεχος του κρατικού μηχανισμού εχει προσωπική ευθύνη για τα εγκλήματα της εξουσίας… Αυτοί που καταπιέζουν τους εργαζόμενους που χτυπάνε τους κοινωνικούς αγώνες».

Ουσιαστικά προαναγγέλλουν νέα χτυπήματα λέγοντας ότι «οι σφαίρες που καρφώσαμε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια πρόγευση για τους εξουσιαστές. Όλοι οι λογαριασμοί της καταπίεσης και της εκμεταλλεύσεις θα πληρωθούν». Λένε ακόμα ότι «οι σύντροφοι που έκαναν την επίθεση» είδαν έξω από το κτήριο τους αστυνομικούς. Όπως λένε «θα μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε, θα ήταν δίκαιη ενέργεια. Δεν το κάναμε αυτή τη φορά γιατί το πολιτικό σχέδιο της οργάνωσης είχε καθαρό στόχο ενάντια στο συγκεκριμένο πολιτικό μηχανισμό των αφεντικών».

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook