Τις εργασίες δημιουργίας του πολυχώρου internet στην πλατεία Πολύδροσου, στις εργατικές κατοικίες Γαζίου, επιθεώρησε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανόλη Σαμόλη.

Στο έργο, προϋπολογισμού 173.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, προβλέπεται η ριζική ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου και η μετατροπή του σε σημείο συνάντησης των νέων, με internet cafe και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω WiFi, για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Σύντομα οι νέοι – και όχι μόνο – των εργατικών κατοικιών Γαζίου, θα έχουν στη διάθεσή τους έναν σύγχρονο χώρο διασκέδασης και αναψυχής.

Πρόκειται για μια παρέμβαση που σε συνδυασμό με τον μεγάλο ανοικτό παιδότοπο, τους νέους δρόμους που έχουμε διανοίξει, τη νέα πλατεία, τη πίστα skate board που ολοκληρώνεται, το ποδηλατόδρομο και τον πεζόδρομο που θα ενώσουν την κεντρική πλατεία με την λ. Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και αναβαθμίζουν μια μεγάλη περιοχή του Γαζίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου και όλα τα στελέχη του Ο.Ε.Κ. σε Ηράκλειο και Αθήνα για την καθοριστική βοήθειά τους, όπως επίσης και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκι και όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής, για την άψογη συνεργασία μας και σε αυτό το έργο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook