Φασαρία έγινε σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια στα Χανιά μετά την εκδίκαση στο Διοικητικό Δικαστήριο της υπόθεσης για την απώλεια της έδρας του Συνδυασμού του Στ. Αρναουτάκη στα Χανιά και την μεταφορά της στο Ηράκλειο.

Την έδρα αρχικά είχε κερδίσει ο κ. Νίκος Βεστάκης όπου στην συνέχεια κατέλαβε ο κ. Γιάννης Κυριακάκης της «Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης».

Ταυτόχρονα με την δευτερη κατανομή χάθηκε μία έδρα στο Ηράκλειο από τον Συνδυασμό του Σερ. Τσόκα, η οποία μεταφέρθηκε στον Συνδυασμό του Στ. Αρναουτάκη.

Σήμερα στα Δικαστήρια ήταν παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε την μεταφορά της έδρας στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του Νίκου Βεστάκη και να ξεκινήσει λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των δύο αντρών, που ανήκουν και στον ίδιο συνδυασμό.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες παραλίγο να πιαστούν και στα χέρια, όπου όμως με την παρέμβαση των μελών του Συνδυασμού του κ. Κυριακάκη αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook