Στο Αστυνομικό Μέγαρο κρατείται από χθες το βράδυ ένας 58χρονος από το Ηράκλειο , ο οποίος φέρεται να ασελγούσε κατ\’ επανάληψη σε ανήλικους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου μετά από καταγγελίες ενός ανήλικου.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθη, χθες (02.07.2014) το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, 58χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανήλικου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 58χρονος ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου (14χρονου) και όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση ο συλληφθείς, κατά την τελευταία διετία ενεργούσε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 58χρονος ενήργησε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις τον τελευταίο χρόνο και σε βάρος ακόμη ενός 17χρονου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνέλαβαν τον 58χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αντιστάθηκε σθεναρά.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook