Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Α\’ θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, με σκοπό να επαναλάβει την επιτυχία του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό.
Η ενημέρωση του ΝΟΧ:
Με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία στη διοργάνωση του περασμένου Φεβρουαρίου όταν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του Ομαδικού, η ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α\’ που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (4-6/7) στο Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.
Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και της Μαίρης Σκαλιδάκη στοχεύουν σε νέες επιτυχίες, έχοντας να παρουσιάσουν ένα πλήρες χορευτικό πρόγραμμα σε όλα τα αγωνίσματα (Σόλο, Ντουέτο, Ομαδικό, Combo, Φιγούρες).
 
Αναλυτικά, οι συμμετοχές ανά αγώνισμα για το Ναυτικό Όμιλο, έχουν ως εξής:   
 

Σόλο

1. Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη
2. Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη
 

Ντουέτο

1. Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη (αναπληρωματική Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη)
2. Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου (αναπληρωματική Κατερίνα Κοκολογιάννη)
 

Ομαδικό

1. Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαρία Βοζινάκη.
2. Αναστασία Παπασηφάκη, Κατερίνα Κοκολογιάννη, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Αριάδνη Μαλινδρέτου, Στέλλα Μαυρομμάτη, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη.
 

Combo

Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρία-Ελένη Βοζινάκη, Νεφέλη-Κατερίνα Μπαδογιάννη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Αθηνά-Μαρία Μαρκουλάκη,
Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Αριάδνη Μαλινδρέτου, Αναστασία Παπασηφάκη (αναπληρωματικές Μαρία Βοζινάκη, Στέλλα Μαυρομμάτη).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook