Με 17 αθλητές και αθλήτριες θα πάρει μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (11-12 ετών) ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Με τη συμμετοχή 17 αθλητών και αθλητριών θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (11-12 ετών) που θα διεξαχθούν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (4-6/7) στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.
Η ομάδα του Αποστόλη Γεωργιάδη θα έχει έτσι τη δυνατότητα να μετρήσει τις δυνάμεις της σε αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση, προερχόμενη από τις σημαντικές επιτυχίες που σημειώθηκαν σε επίπεδο Κρήτης στο πρόσφατο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.
Η αποστολή για το Ναυτικό Όμιλο, σε αγόρια και κορίτσια, είναι η εξής:
Αγόρια: Δημουλιός, Καπής, Κάχρης, Κοντόπουλος, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Φανδριδάκης.
Κορίτσια: Δρουμπάκη, Θεοδοσάκη, Καζάση Κοπάση, Κουργιαντάκη, Λεβεντάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη, Ματζοράκη, Πετράκη.
 

Ημερίδα το Σάββατο (5/7)

Στην τελευταία τους αγωνιστική ημερίδα ενόψει της έναρξης του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης (22-27 Ιουλίου, Ιλίσιο Κολυμβητήριο) θα συμμετάσχουν το Σάββατο (5/7) οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Ο Κώστας Τζιλιβάκης αναμένεται να επιβεβαιώσει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται, περιμένοντας καλές επιδόσεις. Συνολικά θα κολυμπήσουν 23 αθλητές και αθλήτριες, με τους αγώνες να διεξάγονται στο κολυμβητήριο Χανίων.
Η αποστολή είναι η εξής:
Αγόρια: Βουγιουκαλάκης, Καζάσης, Καλορμάκης, Κοκολοτρώνης, Λεδάκης, Ματζοράκης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Τρουλλινός, Φουντουλάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζησωτηράκης.
Κορίτσια: Ζγκουρού, Καβαλιεράκη, Λελεδάκη, Μυλωνάκη, Ντουσάκη, Πετράκη Αντωνία, Πετράκη Χρυσή, Πλοκαμάκη, Φωκά, Χατζηδάκη Άννα, Χατζηδάκη Βασιλική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook