Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καλεί τη Δευτέρα 07/07/2014 στις 20.00 στα γραφεία την επιτροπή αγώνα, τους συνδέσμους, τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, την ένωση και τους συλλόγους γονέων καθώς και τα μαθητικά συμβούλια, προκειμένου να συντονίσουν αγνωνιστικές κιννητοποιήσεις με φόντο:

  • Απολύσεις –Διαθεσιμότητα συναδέλφων .Τετάρτη 09 Ιουλίου 2014 . Μαύρη επέτειος διαθεσιμότητας –Απόλυσης εκπαιδευτικών ειδικοτήτων τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και 25000 μαθητών που εκδιώχθηκαν από τη Δ/θμια .
  • «ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΥΜΑΤΩΝ» . Η «σφαγή» των μαθητών της Α Λυκείου στο βωμό των επιταγών ΟΟΣΑ για το Νέο Λύκειο. Συρρίκνωση δημόσιας εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα ( καθηγητές –μαθητές –σχολεία) ,τεμαχισμός και παράδοσή της σε ιδιωτικά συμφέροντα (καταργήσεις ειδικοτήτων καθηγητών και τομέων και δώρο στα ΙΕΚ) , υποβάθμιση των γνωστικών αντικειμένων που καλλιεργούν την κριτική σκέψη .
  • Το Υπουργείο σχεδιάζει νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί με τροπολογία τη Δευτέρα . Πιθανότατα ναι υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο προαγωγής των μαθητών για να διαχειριστούν πολιτικά το καταστροφικό ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ Θα απαιτήσουν άραγε από τα σχολεία να εκδώσουν νέα αποτελέσματα ( τρίτη φορά ) με νέα παράταση σχολικού έτους !!!.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ .

– ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 8 .00μμ στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΜΕ.
– ΤΡΙΤΗ 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 . ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 12.00 μμ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΜΕ
– ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014. ΜΑΥΡΗ ΕΡΠΕΤΕΙΟΣ . ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ –ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ .
– ΑΠΕΡΓΙΑ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (Θα υπάρξει κοινός προγραμματισμός με ΑΔΕΔΥ για το χώρο συγκέντρωσης .)
– ΠΟΡΕΙΑ–ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ .
– ΒΡΑΔΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook