Η Βρετανίδα Jennifer Butler, θα εγκαταλείψει τα τρία της παιδιά, τα οποία είναι κάτω των 10 ετών, για να παντρευτεί έναν κακοποιό τον οποίο γνώρισε στο ίντερνετ!
Η 23χρονη Jennifer, σχεδιάζει να μετακομίσει από το Ηνωμένο Βασίλειο στο Τέξας μόλις ο αγαπημένος της, o 23χρονος Christopher Mosier, αποφυλακιστεί με αναστολή τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα σκοπεύουν να παντρευτούν. Τα παιδιά της θα μείνουν με τον πατέρα τους με τον οποίο έχει χωρίσει από το 2010.

\"\"

«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να νομίζουν πως είμαι τρελή που ερωτεύτηκα έναν κρατούμενο. Όμως ο Chris είναι ένας υπέροχος άνδρας. Σίγουρα στο παρελθόν έκανε κάποια λάθη, αλλά όλοι μας αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία…» λέει στη Sun.

Η 23χρονη άρχισε να επικοινωνεί με τον φυλακισμένο όταν είδε το προφίλ του σε ένα σάιτ για κρατούμενους σε φυλακές. Από το προφίλ του είδε πως είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκισης το 2009 για διάρρηξη και εμπόριο ναρκωτικών ενώ ήταν μέλος ένοπλης συμμορίας που «άδειαζε» σπίτια.

\"\"

Όταν η σχέση του ζευγαριού έγινε πιο σοβαρή η 29χρονη έβαλε και τα τρία της παιδιά να επικοινωνούν με τον σύντροφό της και αυτό γιατί όπως η ίδια σημειώνει ήταν σημαντικό για εκείνη να τον γνωρίσουν.

Η Jennifer πήγε και τον είδε στη φυλακή όμως η οικογένειά της είναι αντίθετη με την επιλογή της. «Με πληγώνει να νομίζουν οι δικοί μου άνθρωποι πως τα παιδιά μου κινδυνεύουν επειδή ο καινούργιος μου σύντροφος είχε κάνει κάποιες παρανομίες. Τους έλεγα πως έχει αλλάξει και έχει μάθει από τα λάθη του» τονίζει η ίδια.

\"\"

«Το να αφήσω τα παιδιά μου δεν είναι μία εύκολη απόφαση αλλά θέλω να ετοιμάσω τα πάντα στο Τέξας προτού έρθουν και εκείνα» εξομολογείται.

Και συνεχίζει: «Το κάνω για το μέλλον μας γιατί θέλω να γίνουμε οικογένεια. Είμαι αφιερωμένη στα παιδιά μου αλλά και εκείνα αξίζουν μία ευτυχισμένη μαμά. Αυτή η σχέση σημαίνει πολλά για μένα αλλά φτιάχνω μια κοινή ζωή για όλους μας».

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook