Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά …και η Μαρία Σολωμού! Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά για όλα χωρίς αναστολές σε συνέντευξή του στο περιοδικό \”ELLE\”.

\’\’Η κατάθλιψη υπάρχει βαθιά ριζωμένη σε εμάς που ασχολούμαστε με τους ανθρώπους. Αναζητούμε την επικοινωνία. Όταν αυτή δεν φτάνει σε βάθος, πληγωνόμαστε. Τις προάλλες έκανα μια συναυλία στη Ρόδο. Τραγουδούσαν, χόρευαν, γελούσαν. Υπήρχε πολύ δυνατή επαφή. Στο τέλος λέω: \’\’Ωραία, πάμε τώρα στο μπαρ, να πιούμε ποτά\’\’. Όλοι έρχονταν, έλεγαν \’\’μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία\’\’ κι έφευγαν. Δεν ήπια με κανέναν, δεν αντάλλαξα με κάποιον μια κουβέντα, έφυγε κι ο τελευταίος κι έμεινα μόνος. Τέτοιες στιγμές νιώθω σαν τον κλόουν που ξεβάφεται κλαίγοντας…\’\’, λέει ο Πάνος, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως από τα 17 του μέχρι τα 24 κάπνιζε πολύ χασίσι. Τώρα; Το έχει κόψει! Το αλκοόλ, όμως, όχι ακόμη!\”

\”Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για εκείνη δημοσίως\”, λέει ο Πάνος αναφερόμενος στην αγαπημένη του Μαρία Σολωμού και συνεχίζει… \”Δεν είναι κάτι που το κρύβουμε, αλλά δεν το διαφημίζουμε κιόλας. Το να παίξει η Μαρία στο βίντεο κλιπ μου, ήταν μια κίνηση απέναντι στους παπαράτσι: δεν χρειάζεται να μας κυνηγάτε. Αγκαλιαζόμαστε και σας δίνουμε εμείς το υλικό.\’\’.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook