Ο Γεβγέν Νέπλιακ (σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση) αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Πλατανιά επί ημερών Γιάννη Χριστόπουλου, με το ρεπορτάζ του Flashnews.gr να επιβεβαιώνεται πλήρως, αν και η ανακοίνωση… άργησε μία ημέρα (πατήστε ΕΔΩ).
Η Χανιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ουκρανού ακραίου μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.
Πρόκειται για ελπιδοφόρα μεταγραφή ποδοσφαιριστή που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της χώρας του.
Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Γεβγέν (Ζένια) Νέπλιακ (Yevhen Neplyakh).

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 11/5/1992 – 1,84 μ. ύψος, 74 κιλά) είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ.

Ο Νέπλιακ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ουκρανικής Ντνίπρο, ενώ από το 2012 αγωνιζόταν στη Σεβαστούπολη.

Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες Κ18 και Κ21 της Ουκρανίας.

Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 17.

Στη φωτογραφία, ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Στέλιο Βαρουξάκη και τον β” αντιπρόεδρο Αντώνη Κοκολοδημητράκη, στα γραφεία της Π.Α.Ε, στον Πλατανιά.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook