Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στη μεζονέτα τους στους Θρακομακεδόνες, έπεσε τα ξημερώματα η τετραμελής οικογένεια ενός γνωστού δικηγόρου που μάλιστα υπέστη εγκαύματα όταν οι εισβολείς τον έκαψαν με καυτό σίδερο του σιδερώματος!
Ο δικηγόρος κοιμόταν μαζί με τη σύζυγό του, όπως και τα δυο τους παιδιά ηλικίας 17 και 16 χρόνων, όταν ξαφνικά όρμησαν στο σπίτι οι τέσσερις κουκουλοφόροι και τους ξύπνησαν βίαια, κρατώντας τους ακίνητους με την απειλή πιστολιών.

Οι κακοποιοί ζήτησαν επιτακτικά από το ζευγάρι να τους δώσει όσα χρήματα και τιμαλφή υπήρχαν στο σπίτι και, όταν ο δικηγόρος αρνήθηκε, έβαλαν στην πρίζα το σίδερο με το οποίο τους προκάλεσαν μικρής έκτασης εγκαύματα για να τον αναγκάσουν να μιλήσει!

Τελικά, το θύμα αποκάλυψε πού φύλαγε τις οικονομίες και οι δράστες, αφού άρπαξαν και τα οικογενειακά κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα θύματα δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν αν έξω από το σπίτι είχαν αφήσει κάποιο όχημα με το οποίο διέφυγαν. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τα σημεία του σπιτιού όπου έψαχναν οι κακοποιοί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook