Ο Wu Lei ζει στην Ταϊβάν και εργάζεται στο εργαστήριο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Ταϊπέχ, αλλά, παρότι θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο επαγγελματικά, αισθάνεται απελπισμένος, επειδή ακόμα δεν έχει βρει σύντροφο.

Ο 54χρονος άντρας έχει γίνει ο περίγελος των μέσων ενημέρωσης στη χώρα του και όχι μόνο, εξαιτίας του περίεργου κουρέματος που έκανε, με στόχο να δείχνει 20 ετών ή… έστω 30 και να γοητεύσει μια 23χρονη που, παρά τις προσπάθειές του, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατακτήσει.



\"\"


Το περίεργο κούρεμα του 54χρονου, που κάνει το κεφάλι του να μοιάζει με τούβλο κίνησε το ενδιαφέρον ενός Κινέζου δημοσιογράφου που τον συνάντησε στον δρόμο και τον ρώτησε για το κούρεμά του. 

Ο άντρας εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο ότι κουρεύτηκε έτσι για να δείχνει μικρότερος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό με την 23χρονη, η οποία τώρα τον κοροϊδεύει και τον χαρακτηρίζει «φιγούρα από Lego», ενώ οι φίλοι της τον αποκαλούν «τούβλο»!

Ο άντρας απελπισμένος, αφού δεν μπορεί να κατακτήσει όχι μόνο την 23χρονη, αλλά και καμία άλλη γυναίκα, εξομολογήθηκε στον Κινέζο δημοσιογράφο, ότι, παρότι έχει μια καλή δουλειά και κερδίζει 70.000 δολαρια Ταϊβάν το μήνα (1.700 ευρώ περίπου), δεν μπορεί να καταλάβει γιατί με τις γυναίκες δεν έχει καμία τύχη.

Πάντως, όπου κυκλοφορεί με αυτά τα μαλλιά, όλοι θέλουν να τον φωτογραφίσουν και ο Cherng Li, συγγραφέας κόμικ, δήλωσε ότι, όταν  συνάντησε τον 54χρονο στο μετρό εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ, που ήδη τον έχει κάνει χαρακτήρα στα κόμικ του!

Ο άντρας για να φτιάχνει τα μαλλιά του χρειάζεται δύο μπουκάλια τζελ την ημέρα, ενώ ο χρόνος που θέλει για να πετύχει το χτένισμά του είναι τουλάχιστον δύο ώρες καθημερινά!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook