Είναι 16 ετών, το αίμα τους… βράζει και είναι ιδιαίτερα ενεργητικοί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Λεονάρ Τριερβελέρ και ο Λουί Σαρκοζί διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Twitter με αφορμή τη νέα δικαστική περιπέτεια του πρώην προέδρου της Γαλλίας.

Ο Λεονάρ Τριερβελέρ δεν ξεχνά ότι ο Σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ τον είχε στηρίξει τα χρόνια που είχε ερωμένη τη μητέρα του κι έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του ρίχνοντας σπόντες για την 15ωρη κράτηση του πολιτικού αντιπάλου του, Νικολά Σαρκοζί.

Καρπός του έρωτα της Βαλερί και του Ντενίς Τριερβελέρ, ο Λεονάρ, εκδηλώνει εμμέσως πλην σαφώς την υποστήριξή του στον Σοσιαλιστή πρόεδρο της Γαλλίας επαναλαμβάνοντας τη δήλωσή του επί του θέματος. «Το 63% των Γάλλων δεν πιστεύουν ότι υπήρξε σε βάρος του Νικολά Σαρκοζί δικαστική καταδίωξη», σχολίασε ο Λεονάρ Τριερβελέρ προσθέτοντας και κάτι ακόμα στα όσα είπε ο Γάλλος πρέοδρος όταν ανακοινώθηκε ότι σε βάρος του Σαρκοζί ξεκινά δικαστική έρευνα. «Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Τα τηλεοπτικά πλατό δεν είναι δικαστήρια».

\"\"


Από την πλευρά του, ο Λουί Σαρκοζί, γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας και της δεύτερης συζύγου, Σεσιλιά Ατιάς, έσπευσε να επισημάνει ότι είναι περήφανος για τον πατέρα του αντικρούοντας τα σχόλια του Λεονάρ Τριερβελέρ.

«Σήμερα ειναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα μου», σχολίασε στο Twitter ο Λουί Σαρκοζί, μόλις αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας του έπειτα από 15ωρη κράτηση στο κτίριο των αστυνομικών αρχών στη Ναντέρ.   



\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook