Ο κροκόδειλος που  βλέπετε στη φωτογραφία εντοπίστηκε από δύο πυροσβέστες στο Φράγμα των Ποταμών στο Ρέθυμνο.

Το ερπετό, εθεάθη από τους πυροσβέστες όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας αντίκρισαν τον κροκόδειλο να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών.

krokodilos rethymno

Σε επικοινωνία που είχε το rethemnosnews.gr με το Διευθυντή Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων Ο.Α.Κ. κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκη,  ανέφερε ότι «δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου 2 μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος»!

Το περίεργο, για την ελλαδικό χώρο ζώο, παρατηρήθηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί, όπως επίσης κι αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο

«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα» υπογράμμισε ο κ. Μαμαγκάκης, «όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες αρχίσαμε να το ερευνάμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εντοπισμός του κροκόδειλου που κυκλοφορούσε ελεύθερο στο Ρέθυμνο προκάλεσε εντύπωση και πανελλαδικό ενδιαφέρον καθώς η είδηση αναμεταδόθηκε και από μεγάλα διαδικτυακά μέσα αλλά και από κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου αθηναϊκού μέσου.

rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook