Τα βρίσκουν σκούρα οι βουλευτές του πρώτου θερινού τμήματος της Βουλής που ταξιδεύουν στις εκλογικές τους περιφέρειες με αεροπλάνο. Τώρα που είναι καλοκαίρι, οι πτήσεις με την εταιρία που έχει σύμβαση η Βουλή γιά φθηνότερους ναύλους δεν έχουν θέσεις λόγω τουρισμού.

Οπως είναι φυσικό, οι πτήσεις με τα εκκατομμύρια τουρίστες ακόμη και του εσωτερικού πηγαινοέρχονται γεμάτες κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς κι έτσι δεν υπάρχει θέση ούτε...στο πιλοτήριο!

Οι βουλευτές ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής να επιληφθούν του θέματος αφού το πρόβλημα των βουλευτών που συμμετέχουν στο θερινό είναι οτι δεν μπορούν να υπολογίσουν τις πτήσεις τους και να κλείσουν έγκαιρα εισιτήρια εάν γιά παράδειγμα μία επιτροπή γιά την ΔΕΗ κρατήσει παραπάνω από την προγραμματισμένη ώρα.

Το θέμα βέβαια δεν είναι εύκολο να λυθεί διότι δεν μπορεί να κανείς να ζητήσει από την αεροπορική εταιρία να κρατά θέσεις...μήπως και χρειστεί να ταξιδέψει ο κ. βουλευτής. Οπως βλέπετε, έχουν και οι εθνοπατέρες τα ζόρια τους καλοκαιριάτικα...

Γιάννης Χρηστάκος/parapolitika.gr