Αίσθηση έχει προκαλέσει ως… παρηγορήτρα η αποκαλούμενη και ως «γκουρού των συναισθημάτων» Βίκυ Βλαχώνη στο Χόλιγουντ.
Η 39χρονη ψυχοθεραπεύτρια η οποία στο παρελθόν έχει βοηθήσει όχι μόνο γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές να λύσουν τα προβλήματά τους, αλλά και τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι να ξεπεράσουν το χαμό της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναλάβει να βοηθήσει την Γκουίνεθ Πάλτροοου και τον σύζυγό της Κρις Μάρτιν να τα ξαναβρούν.
Η Βίκυ Βλαχώνη έχει αναλάβει να απαλύνει τον πόνο και το στρες που βιώνει το πρώην ζευγάρι εξαιτίας του χωρισμού του, κάνοντας κάθε εβδομάδα μαζί τους και μια συνεδρία, διάρκειας μιάμισης ώρας κατά τη διάρκεια των οποίων εφαρμόζει διάφορες πρωτοποριακές τεχνικές προκειμένου να βοηθήσει τους πρώην συζύγους.
Οι τακτικές που εφαρμόζει κυμαίνονται απο το περίφημο «morning glory»(διάλυμα με ζεστό νερό και λεμόνι για να καθαρίζει το ήπαρ), μπάνιο σε έλαια αλατοπίπερου, θιβετιανές τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης, μέχρι και διαδικασίες αυτοεπιβεβαίωσης.
Πάλτροου και Βλαχώνη γνωρίστηκαν πριν από 11 χρόνια, ενώ στο πελατολόγιο της τελευταίας περιλαμβάνονται μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ελτον Τζον, η Κάμερον Ντίαζ και η Κέιτι Πέρι.
Πέρα από συμβουλευτική οι Χολιγουντιανοί σταρ εμπιστεύονται την Βλαχώνη όχι μόνο για τη συμβουλευτική που κάνει αλλά και για τις άλλες τεχνικές της, όπως το βελονισμό, τη ρεφλεξολογία αλλά και τις παραδοσιακές ελληνικές βεντούζες. Επίσης, με τους πελάτες της κάνει μαζί γιόγκα, ενώ εφαρμόζει και την τεχνική της «σωματικής βούρτσας», μέσω της οποίας ενεργοποιείται το δέρμα και η λέμφος.

greekreporter.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook