Με τη… βούλα νέος προπονητής του Α.Ο. Χανιά είναι από το Σάββατο (05/07) ο Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο Πειραιώτης τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρουσία του νέου διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Μιχάλη Τζουγκαράκη (στη φωτ. οι δυο τους) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Α.Ο. Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το πρωί του Σαββάτου (5/7) στα γραφεία της ομάδας το νέο του συμβόλαιο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.»

Δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο έμπειρος προπονητής δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση των Χανίων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, αυτό που με έκανε να έρθω στην ομάδα του Α.Ο. Χανιά είναι το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Εδώ και πολλές μέρες έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις και συναντήσεις και στην Αθήνα στον Πειραιά αλλά και εδώ στην Κρήτη. Σίγουρα θα χρειαστεί πάρα πολλή δουλειά, τόσο από την δική μου πλευρά όσο και των συνεργατών μου, για να πετύχουμε τους στόχους.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα  δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα έτσι ώστε όταν φύγω από εδώ να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Επειδή θα αναρωτιούνται αρκετοί γιατί διάλεξα ομάδα της football league θα πρέπει να ξέρουν ότι για μένα αυτό που μετράει είναι το ενδιαφέρον που μου δείχνουν οι ομάδες και πόσο με θέλουν πραγματικά, κάτι που έγινε και με τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα.

Ο κόσμος επίσης να ξέρει ότι έχουν ήδη κλείσει κάποιες μεταγραφές όπως έχουν γίνει και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών  καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρχε επικοινωνία με την διοίκηση σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας.

Το φετινό πρωτάθλημα να γνωρίζουν όλοι  δεν θα έχει σχέση με το περσινό καθώς θα είναι πιο ανταγωνιστικό.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook