​Μια μικροκαμωμένη γυναίκα που έγινε σύμβολο στο Λονδίνο για τα στήθη της… προσπαθεί μέσω twitter να γίνει πλούσια εκμεταλλευόμενη τα (ψεύτικα) προσόντα της!

Η 34άχρονη Ντέμπι Ντελαμάρ μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και ξοδεύοντας κάτι παραπάνω από 10.000 ευρώ κατάφερε να αποκτήσει τα μεγαλύτερα σιλικονάτα στήθη στην Βρετανία και τώρα θέλει να κάνει … απόσβεση!

\"debu.jpg\"

\"debu2.jpg\"

Τα στήθη της Ντέμπι περιέχουν 2,8 κιλά σιλικόνης και ζυγίζουν 3,17 κιλά!!!  Η προσοντούχα Βρετανίδα υποβλήθηκε στην τελευταία επέμβαση τον περασμένο Μάιο σε νοσοκομείο του Λονδίνου μολονότι οι περισσότεροι γιατροί της αρνήθηκαν  να προχωρήσουν σε νέα μεγέθυνση του στήθους της.

Η ίδια δηλώνει ότι πλέον έχει προσαρμοστεί σε δυσκολίες όπως το να χτυπήσει παλαμάκια λόγω του μεγέθους του στήθους της ή ότι πρέπει να κρατάει μεγαλύτερη απόσταση από όσους στέκονται μαζί της στις ουρές.

\"deby3.jpg\"

«Οι άνθρωποι με κοιτάζουν όπου κι αν πάω, αλλά το απολαμβάνω. Αγαπώ το ψεύτικο στήθος μου και θέλω να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο γίνεται. Εξάλλου δεν βλάπτω κανέναν» εξομολογείται στην Daily Mail η Ντέμπι.

\"deby4.jpg\"

Η Ντέμπι είναι μητέρα δυο παιδιών και σύζυγος στρατιωτικού και χάρη  στα πλούσια «ελέη» της κατάφερε να κάνει το \”πουλί\” του Twitter να \”κελαηδήσει\”, κερδίζοντας χιλιάδες θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

\"efta.jpg\"

Και αν αρχικά, κάποιος απολάμβανε… δωρεάν τα στήθη της Ντέμπι, πλέον πρέπει να πληρώσει το ποσό των… 44 ευρώ για κάθε γυμνή πόζα της Βρετανίδας!!!!!!

\"deby5.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook