Στο Μάλεμε πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Πλατανιά, για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πριν από αυτόν οι Στέλιος Βαρουξάκης, Μανώλης Μαθιουλάκης ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές για την αλλαγή... σκυτάλης στην προεδρία του Πλατανιά και τις διοικητικές αλλαγές. 

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνό Λιονάκη και τον εφημέριο της Κοινότητας Πλατανιά, π. Δημήτρη Παρασκάκη και μετά το τέλος του έγινε η πρώτη "ανοιχτή" προπόνηση, παρουσία φιλάθλων και Μέσων Ενημέρωσης.

Χριστόπουλος: "Σκληρή δουλειά..."

Με βάση το γεγονός ότι είχε μιλήσει αναλυτικά για τους στόχους του Πλατανιά στην επίσημη παρουσίασή του ο Γιάννης Χριστόπουλος αρκέστηκε να υποσχεθεί σκληρή δουλειά στην προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας. Έχουμε τελειώσει με τα ιατρικά τεστ και με τα εργομετρικά και σήμερα με τον αγιασμό και με τις ευχές της Εκκλησίας ξεκινάμε επίσημα την προετοιμασία μας. Μίλησα πριν από λίγες ημέρες, κατά την παρουσίασή μου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι σκληρή δουλειά, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι την 1η αγωνιστική, στις 23 Αυγούστου. Βασικός στόχος είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και βέβαια να καταφέρουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.