Απόλυτα υγιής για να βοηθήσει τον Πλατανιά να πετύχει τους στόχους του δηλώνει ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν Θωμάς Ναζλίδης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγιασμού στο Μάλεμε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά φέτος. Να έχουμε οι ποδοσφαιριστές υγεία πάνω απ” όλα, να δουλέψουμε 
σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για φέτος. Είμαστε γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία, όλες οι συνθήκες είναι ιδανικές για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό που έχουμε σκοπό».

Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του:

«Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία η περυσινή για εμένα. Θεωρώ ότι ανήκει στο παρελθόν. Είμαι καλά, ξεκινάω δυνατά και θέλω τη φετινή χρονιά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: 

«Το κλίμα μεταξύ των παιδιών είναι πολύ καλό. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάποια πράγματα. Έχουμε μεγάλη αισιοδοξία και μεγάλη θέληση να δουλέψουμε σωστά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από την περυσινή».

Για τις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος:

«Και μόνο που αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων που πέφτουν σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, βέβαια, και όχι ποιες ομάδες θα είναι σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα να αποφύγουμε αυτή τη διαδικασία και να αποφύγουμε το άγχος που είχαμε τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook