Μια μεγάλη επένδυση που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες στα Χανιά ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 στην διάρκεια δεξίωσης στο Ξενοδοχείο Porto Platanias.

Η εταιρεία “Πόρτο Πλατανιάς Α.Ε.”, εξαγόρασε στον Πλατανιά Χανίων το όμορο ξενοδοχείο «Jasmine Village» δυναμικότητος 600 κλινών, δημιουργώντας νέα δεδομένα στον Ξενοδοχειακό Κλάδο της Δ. Κρήτης.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2001 από την Οικογένεια Μανούσου Καπάκη και ξεκίνησε να λειτουργεί το Ξενοδοχείο Palazzo Di Porto Platanias, με δυναμικότητα 300 κλίνες και 60 περίπου εργαζόμενους. 

Μετά από επανειλημμένες επεκτάσεις σε όμορα οικόπεδα το 2006, 2007 και 2009 λειτουργεί σήμερα με την ονομασία Porto Platanias Beach Resort & Spa, με δυναμικότητα 800 κλίνες υπό την διεύθυνση της Σοφίας Καπακη.

 
 

Το 2015 θα λειτουργήσει ενοποιημένα με το Jasmine Village, με συνολική δυναμικότητα 1400 κλίνες, απασχολώντας 230 περίπου εργαζόμενους, ενώ η ολοκλήρωση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα γίνει το 2017, με τη νέα επέκταση που σχεδιάζεται σε όμορο οικόπεδο.

Μετά και αυτήν την επέκταση η εταιρεία θα διαθέτει 1700 κλίνες στο σύνολο και θα συνιστά το μεγαλύτερο ενιαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Δυτική Κρήτη και μάλιστα στον Πλατανιά, στην καρδιά του τουρισμού των Χανίων.

 

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της επένδυσης έγινε το περασμένο Σάββατο σε κλειστή δεξίωση που παρατέθηκε με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Roof Garden στο Ξενοδοχείο Porto Platanias.

Την δεξίωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές του Νομού κ.κ. Μ. Βολουδάκης, Χρ. Μαρκογιαννάκης και Γ. Σταθάκης, ο Αερολιμενάρχης Χανιών κ. Καστρινάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων κ. Γιαννούλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των μεγάλων Tour Operator, από το Apollo η κ. Ann-Charlotte Sundvall, από την Primera οι κ.κ. Mike Sorensen και Martin Christensen, από το Aptera Τravel ο κ. Ευθυμακης και η κ. Καλοριζικακη, από την TUI ο κ. Μ. Μαρινακης, από το Aurinko Μatkat ο κ. Κυριακακης, από το Consort Travel ο κ. Wills και από το Kalamaki Travel ο κ. Δεσποτακης. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook