H 1η τεχνική συνάντηση του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος SpeDial (Machine-Aided Methods for Spoken Dialogue System Enhancement and Customization for Call-Center Applications) πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Ιουνίου στον φιλόξενο χώρο του πάνω ορόφου του Νεωρίου Μόρο.
Στην συνάντηση συμμετείχαν καθηγητές και ερευνητές από 4 πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, και ερευνητές από 2 εταιρίες που εργάζονται στον χώρο της Αναγνώρισης Ομιλίας.
Συγκεκριμένα, από το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά συμμετείχαν ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αλέξανδρος Ποταμιάνος και ο μεταδιδάκτορας ερευνητής Ηλίας Ιωσήφ.
Από το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετείχαν ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Αναπληρωτής Καθηγητής της σχολής ΗΜΜΥ Πολυχρόνης Κουτσάκης, ο υποψήφιος διδάκτορας Γιάννης Κλασίνας και οι ερευνητές/μεταπτυχιακοί φοιτητές Γεωργία Αθανασοπούλου, Σπύρος Γεωργιλαδάκης, Ελισάβετ Παλογιαννίδη, Μιχάλης Τουτουδάκης, Αροδάμη Χωριανοπούλου.
Επίσης, συμμετείχαν καθηγητές και ερευνητές από το πανεπιστήμιο KTH της Σουηδίας, το ερευνητικό κέντρο INESC ID της Πορτογαλίας, την εταιρία Voice Web (Αθήνα) και την εταιρία Nu Echo (Καναδάς).
Οι συμμετέχοντες επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας συναντήσεων και για την όλη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook