Αφού έκλεισε όλα τα εσωτερικά σημαντικά ζητήματα και αφού μας έσωσε πολλές φορές,είπε να το ρίξει έξω,και να παραστήσει και \’γω δεν ξέρω τι…

Ο τύπος που παριστάνει άλλοτε τον υπουργό οικονομικών,άλλοτε τον υπουργό των εξωτερικών,άλλοτε τον αντιπρόεδρο μιας κυβέρνησης και άλλοτε τον αρχηγό ενός ιστορικού κόμματος, ξαναχτυπά.

Κατάφερε μάλιστα να κάνει με τη συμπεριφορά του,την Κύπρια Ευρωβουλευτή, κυρία Ελένη Θεοχάρους να καλέσει τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει.

Σαν να μην είχε τίποτα καλύτερο να ασχοληθεί αυτή την εποχή,ο Έλληνας ΥΠ.ΕΞ, κατόρθωσε με εκπληκτική μαεστρία,να δημιουργήσει για ΠΡΩΤΗ φορά σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο με την ΚΥΠΡΟ!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μόνο μια τέτοια πολιτική μορφή θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο.

Έμπειροι πολιτικοί και διπλωματικοί αναλυτές και διπλωμάτες έχουν μείνει απ ότι μαθαίνουμε με το στόμα ανοιχτό,όταν ο κυρ Βαγγέλης είχε την έμπνευση να στείλει μέχρι και ρηματική διακοίνωση στην Κύπρο κάτι που είχε να γίνει επί Χούντας.

Η πολιτική απειρία του ατζαμή Έλληνα ΥΠ.ΕΞ,δεν μας εκθέτει μόνο στην \”αδελφή\” Κύπρο,αλλά πολύ χειρότερα,δίνει τροφή στην Τουρκική πλευρά.

Άλλωστε δεν είναι και λίγο,να χαρακτηρίζει κάποιος Κύπριος Ευρωβουλευτής και με το δίκιο του μάλιστα ως \”ανήθικη και ανερμάτιστη\” τη δήλωση Βενιζέλου η οποία μάλιστα υποδεικνύει στην Ελλάδα το αυτονόητο.

Να επιστρέψει δηλαδή το Τουρκικό κείμενο που κατατέθηκε στην Ε.Ε επί Ελληνικής μάλιστα προεδρίας(!!!) και στο οποίο χαρακτήρισε την ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ \”νεκρή\”…

Πως λοιπόν να μην φτάνουμε κάποιοι στο σημείο να πιστεύουμε αυτό που φωναχτά είπε η κα Θεοχάρους;

Ότι δηλαδή ο Βενιζέλος \”κάνει πλάτες στην Τουρκία εις βάρος της Κύπρου\”.

Αν ο Βενιζέλος κράτησε συνειδητά αυτή τη στάση για το καυτό Τουρκο-Κυπριακό θέμα,τότε αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πόσο επικίνδυνοι άνθρωποι,διαχειρίζονται τα καυτά ζητήματα του έθνους αυτή την ιστορικά κρίσιμη στιγμή.

Αν το έκανε ασυνείδητα τότε είναι διπλά επικίνδυνος για την ΘΕΣΗ την οποία κατέχει και δείχνει τεράστια πολιτική απειρία.

Και στις δυο περιπτώσεις όχι μόνο μας είναι άχρηστος, αλλά και επικίνδυνος ο \”παρορμητικός\” ευτραφής πολιτικός με το ασήμαντο πολιτικό βάρος και την ανύπαρκτη διπλωματική ικανότητα.

Κοινώς…για μια ακόμα φορά, πεταμένα λεφτά ο συγκεκριμένος \”κύριος\”.

Κώστας Γ. Συλιγάρδος
Δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook