Δεν είχε τρόπο διαφυγής ο «κυνηγός» χαλκού που βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από αστυνομικούς σε έναν δρόμο της Χαλκίδας, την ώρα που προσπαθούσε να «ξηλώσει» τα καλώδια της Δ.Ε.Η. ριψοκινδυνεύοντας ακόμη και τη ζωή του καθώς είχε σκαρφαλώσει πάνω σε μια κολόνα! 
Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή είχαν δεχθεί καταγγελίες από πολίτες που είδαν τον δράστη να αναρριχάται σαν αίλουρος πάνω στις κολόνες και να κόβει τα καλώδια, διακινδυνεύοντας να χτυπηθεί από την υψηλή τάση. Αμέσως έτρεξαν στο σημείο όπου τους υπέδειξαν και διέταξαν τον… «ακροβάτη» να κατεβεί. Ο 45χρονος άνδρας δεν μπορούσε παρά να υπακούσει και βρέθηκε αμέσως με χειροπέδες.
Πάνω του, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν ένα κόφτη και ένα γερμανικό κλειδί με τα οποία, όπως αποδείχθηκε, είχε προσπαθήσει να κόψει τα καλώδια από άλλες τέσσερις κολώνες φωτισμού, προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής! Τα καλώδια παραδόθηκαν σε υπεύθυνο της Δ.Ε.Η. και ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook