Σήριαλ έχει γίνει αυτές τις ημέρες το θέμα με τον κροκόδειλο στο Ρέθυμνο, καθότι ακόμα και ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν κάνει αναφορές, όπως το www.emirates247.com (δείτε εδώ), ένα από τα μεγαλύτερα sites των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το θέμα έχει προκαλέσει την απορία σε αρκετό κόσμο, αφού σήμερα συζητήθηκε και στην πρωινή συνάντηση σε γραφείο Υπουργού, ενώ τα σχόλια πάνε και έρχονται για το πώς βρέθηκε ο κροκόδειλος στο φράγμα.

Κάποιοι ανεφέρουν ότι μπορεί η ιστορία να μην είναι αληθινή, με τις φωτογραφείες και το βίντεο να είναι προιόν μοντάζ, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι μία ένδειξη ότι το κλίμα της Κρήτης αλλάζει, εφόσον κατέφερε να επιβιώσει και να αναπτυχθεί.

Πέρα από το αστείο του θέματος, η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή, αφού διαβάζοντας στην εφ. Χανιώτικα Νέα τις δηλώσεις του κ. Πέτρου Λυμπεράκη Ερευνητή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, υπάρχει κίνδυνος και πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες έχουν ενεργοποιηθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Ήδη έχει δημιουργηθεί ένας μύθος γύρω από το θέμα, ενώ κυκλοφόρησε στα social media και η πρώτη φωτογραφία με το ανασχεδιασμένο το λογότυπο της εταιρίας Lacoste να περιέχει τον Κρητικό πλέον Κροκόδειλο.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook