Για "πόλεμο τον οποίο έχει κηρύξει η σημερινή κυβέρνηση με τη συμμαχία των υπολοίπων κομμάτων της πλουτοκρατίας του ευρωμονόδρομου, και της τρόικα, ενάντια στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα" έκανε λόγο κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου το μέλος  του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ και Βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ο κ. Καραθανασόπουλος τόνισε οτι το ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει τον Ελληνικό λαό για το τι τον περίμενε, και παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα "στο λαό να ξεσηκωθεί και να πάρει  την υπόθεση στα χέρια του"

Ο Βουλευτής του Κομμουνιστικού κόμματος  χαρακτήρισε "ψευδοδίλλημα του πρωθυπουργού και της πλουτοκρατίας το ή χρεοκοπούμε η σωζόμαστε" και τόνισε οτι το ΚΚΕ βάζει το εξής ζήτημα:" Ο λαός πρέπει να αποφασίσει και να ταχθεί με τη λογική του να σωθεί η Ελλάδα των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων εμπόρων και της φτωχής αγροτιάς και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα των επιχειρηματικών ομίλων του μονοπωλιακού κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστικών οργανισμών".

Νωρίτερα ο κ. Καραθανασόπουλος επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ στις Μουρνιές και τις εγκαταστάσεις τις ΔΕΔΙΣΑ στην Κορακιά όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους για τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

 

Flashnews.gr