Τα έργα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν λένε να σταματήσουν.  Κάθε 2-3 μήνες ο δρόμος ειναι σκαμμένος. Ο εργολάβος γνωστός για τα έργα του στη πόλη.

Τα έργα ξεκίνησαν την παραμονή του Β´ γύρου των δημοτικών εκλογών, το Σάββατο 24 Μαΐου. Καθαρά μια κίνηση εντυπωσιασμού απο τη Δημοτική αρχή υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Ξαφνικά το Σάββατο το μεσημέρι κατέφθασαν τα μηχανήματα και άρχισαν να σκάβουν. Απαντήσεις στις ερωτήσεις των κατοίκων δεν δόθηκαν ποτέ.

Ούτε ξέρουν πότε θα τελειώσουν, ούτε σχέδια, ούτε ημερομηνίες παράδοσης, ούτε σεβασμός στο αυτονόητο.

Πολλοί κάτοικοι βρήκαν στους τοίχους τους σήμερα τεράστιες σημάνσεις βαμμένες με κόκκινο σπρέι από το συνεργείο του εργολάβου .

Λειτουργούν σαν να είναι δική τους περιουσία. Η σκόνη έχει γίνει ανυπόφορη αφού έχουν αφήσει τεράστιους αμμόλοφους χωρίς να σκεπάζονται με ειδικά δίχτυα όπως προβλέπει η διαδικασία.

Το έργο "μετράει" 44 ημέρες και η κατάσταση είναι τραγική. Μέσα σε όλα αυτά καλούμαστε να πληρώσουμε δημοτικά τέλη, φόρους και χαράτσια.

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2014. Παρακάτω στις φωτογραφίες μπορείτε να θαυμάσετε τα έργα της Δημοτικής αρχής του Ηρακλείου.