Ο Δήμος Ηρακλείου εφαρμόζοντας το Σχέδιο Πόλης στο οικοδομικό τετράγωνο 178 περιοχής Αγίου Ιωάννη διανοίγει την οδό Αρχιεπισκόπου Ευγενίου και την κάθετη ανώνυμος.
Η διάνοιξη αυτή ικανοποιεί τους κατοίκους της περιοχής, είναι περίπου 120 μέτρα και διευκολύνει την πρόσβαση τους αλλά και τη διέλευση των οχημάτων.
Επίσης το 2ο συνεργείο των διανοίξεων για ολόκληρη την εβδομάδα θα βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Τεμένους, (Κυπαρίσσι, Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού) εκτελώντας καθαρισμούς και διαστρώσεις Αγροτικών δρόμων.
Την επόμενη εβδομάδα το 1ο συνεργείο διανοίξεων θα είναι στη 2η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου και το 2ο Συνεργείο θα είναι στη Δημοτική Ενότητα Γοργολαϊνη. 
Στο μεταξύ από την Δ/νση Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου γνωστοποιείται στους δημότες ότι λόγω εργασιών διάστρωσης ασφαλτικού σκυροδέματος που θα εκτελεστούν, θα διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Επιμενίδου και Μαλικούτη από την Πέμπτη 26-5-2011 έως το Σάββατο 28-5-2011.
\”Εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στα συγκεκριμένα σημεία για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας\”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook