Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων, την στιγμή που είχαν δοθεί σε τροφίμους του ιδρύματος κουλούρες και έτρωγαν.
Ένας 65χρονος, με βεβαρυμένη κατάσταση υγείας, την ώρα που έβαλε στο στόμα του ένα μεγάλο κομμάτι απο την κουλούρα, άρχισε να πνίγεται.
Όπως είπε στο Flashnews.gr, o B\’ Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης κ. Κυριάκος Ζαχαριουδάκης, άμεσα το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό έσπευσαν και του αφαίρεσαν απο τον λαιμό την τροφή, αλλά ήταν αργά.
Ο 65χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης τελικά εξέπνευσε, ίσως και υπο το βάρος της γενικότερης κατάστασης της υγείας του.
Μάλιστα είχε κληθεί και ασθενοφόρο, αλλά δεν πρόλαβαν οι διασώστες να παρέμβουν.
Την σορό του 65χρονου παρέλαβαν συγγενείς του, ενώ όπως επεσήμανε ο κ.Ζαχαριουδάκης, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που τρόφιμοι του Θεραπευτηρίου, λόγω της γενικότερης κατάστασης της υγείας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, φτάνουν στο σημείο του πνιγμού απο τροφές και το προσωπικό την τελευταία στιγμή προλαβαίνει την μοιραία κατάληξη.
Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook