Τις διακοπές τους απολαμβάνουν τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, με τον σχεδιασμό όμως της ομάδας για τη νέα σεζόν να προχωράει. Οι… ανάσες θα κρατήσουν μέχρι τις 11 Ιουλίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η «πρώτη» των «ερυθρολεύωκν» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά μία εβδομάδα πιο νωρίς σε σχέση με πέρσι θα αρχίσει το τρέξιμο στο Μάλεμε και ο λόγος είναι ότι πρέπει να «μονταριστεί» ο νέος Πλατανιάς, που θα περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα.
Εκτίμηση μας είναι ότι θα είναι διψήφιος ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά κι έτσι χρειάζεται περισσότερο χρόνο η ομάδα για να «δέσει».
Ο προπονητής Τίμος Καβακάς αναμένεται μέχρι την 1η Ιουνίου να έχει επιστρέψει από την Βέροια και να δώσει την έκθεση που έχει ετοιμάσει στην διοίκηση.
Έτσι πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου θα γνωρίζουμε ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Μανουσάκης ο πρώτος (;)

Από τους παίκτες που ενδιαφέρουν, αν και είναι νωρίς ακόμα για κινήσεις, είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ο Αντώνης Μανουσάκης. Ο 21χρονος μέσος από την Παλαιόχωρα, που αγωνίστηκε φέτος στον Οδυσσέα Νυδρίου (5ος όμιλος-Περιφερειακό), «αρέσει» στον Καβακά και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, αφού έπεισε με την παρουσία του όλο το διάστημα της δοκιμής του.
Από εκεί και πέρα για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πέτρο Δημητριάδη της Κορίνθου θα φανεί στην πορεία, το σίγουρο είναι οτι δεν έχει γίνει καμία κίνηση για τον έμπειρο επιθετικό.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τι θα γίνει με τους Πότσι-Μιρτσέτα και αν παραμείνουν στην ομάδα, μιας και αποτελούσαν βασικές μονάδες και σε νευραλγικές θέσεις.
Επιθυμία υπάρχει για να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πλατανιά ο Όρτα Μουνάφο, αλλά τα πάντα με το νεαρό Αργεντίνο μέσο θα ξεκαθαρίσουν από τις προθέσεις της ομάδας που ανήκει, τον Πανθρακικό.

Δ.Σ. την Πέμπτη

Την Πέμπτη (26/5) θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στην ομάδα, στο οποίο δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και η ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει μετά από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook