Επεισόδια, βιαιοπραγίες, φωτιές και τραυματισμός αστυνομικού στη Βραζιλία σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας μετά την συντριπτική ήττα από την Γερμανία.

Σε αρκετές πόλεις ξέσπασαν επεισόδια, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ομάδες οργισμένων φιλάθλων να συγκρούονται με την αστυνομία, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περίπτερο της FIFA στην Copacabana, έγινεένοπλη ληστεία την ώρα του αγώνα, ενώ αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκών με οπαδούς. Στο Σάο Πάολο εξοργισμένοι Βραζιλιάνοι έκαψαν τη σημαία της χώρας τους, ενώ τουλάχιστον 13 λεωφορεία πυρπολήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι με μία επική εμφάνιση, σωρεία σπασμένων ρεκόρ και τον Μίροσλαβ Κλόζε να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων η Γερμανία ισοπέδωσε στην κυριολεξία την οικοδέσπινα Βραζιλία με το ασύλληπτο 7-1 και πέρασε άξια στον τελικό του Μουντιάλ, όπου θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Ολλανδία – Αργεντινή.

Η Βραζιλία σαφώς αποδυναμωμένη από τις απουσίες των αστεριών της – του Νεϊμάρ και του Τιάγκο Σίλβα- γνώριζε πως θα είχε δύσκολο έργο απέναντι στους Γερμανούς.

Κανείς όμως δεν περίμενες αυτό που θα επακολουθούσε λίγα μόλις λεπτά από το σφύριγμα της έναρξης του ημιτελικού. Η «Σελεσάο» σκιά του εαυτού της με το πρώτο γκολ κατέρρευσε και στο 30\’ έχανε ήδη με 5-0!

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook