\”Έχω κάνει σχεδόν όποιο ναρκωτικό μπορείς να σκεφτείς, Κοκαΐνη, ecstasy, LSD και, το αγαπημένο μου, ηρωίνη\”.

Τα παραπάνω είχε δηλώσει η Angelina Jolie στην εφημερίδα Mirror. Τώρα, νέες φωτογραφίες έρχονται στη δημοσιότητα από την περίοδο που η σταρ του Χόλιγουντ ήταν εξαρτημένη από την ηρωίνη.

Ένας έμπορος ναρκωτικών που εξέτισε ποινή φυλάκισης, ισχυρίζεται ότι τη βιντεοσκόπησε το 1999 την ώρα που η ηθοποιός μιλούσε στο τηλέφωνο.

Τα καρέ καταγράφηκαν στο Μανχάταν. Τα σημάδια στο κορμί της είναι εμφανή. Ο dealer ονόματι Franklin Meyer έδωσε τα πλάνα στο The National Enquirer και πλέον, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ο ίδιος λέει ότι η Jolie ήταν πελάτης του επί σειρά ετών και την προμήθευε με ηρωίνη και κοκαΐνη. Όταν βιντεοσκόπησε το περιστατικό που βλέπετε παραπάνω, η Jolie ήταν σύμφωνη με την παρουσία της κάμερας και δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον Meyer, οι συναντήσεις των δύο γίνονταν δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και εκείνη του έδινε 100 δολάρια τη φορά για ηρωίνη και κοκαΐνη. Πολλές φορές τον συναντούσε πριν δώσει συνεντεύξεις στις οποίες και εμφανιζόταν \”φτιαγμένη\”.

\”Πρώτη φορά τη συνάντησα στο \”Chelsey Hotel\” τον Φεβρουάριο του 1997, όταν εκείνη μαζί με έναν φίλο της έψαχναν να πάρουν ναρκωτικά. Ήταν μόνο 21. Οι συναντήσεις μας έγιναν συχνές. Έκανε τα ναρκωτικά μπροστά μου. Δεν την ένοιαζε αν την έβλεπε κάποιος\”, λέει μεταξύ άλλων ο Meyer.

Το 2011 η Jolie παραδέχτηκε ότι επέζησε από εκείνη την περίοδο της ζωής της από \”καθαρό θαύμα\”.

Η Τζολί έχει μιλήσει επίσης για τους χαρακτήρες που ενσάρκωνε στις ταινίες \”Τζία\” και \”Το κορίτσι που άφησα πίσω μου\”, που της χάρισε και το βραβείο Όσκαρ.

\”Έγιναν φίλες μου και μεγάλα κομμάτια από τον εαυτό μου\”, παραδέχτηκε η Angelina για τους ρόλους που αφορούσαν κορίτσια τα οποία -μεταξύ άλλων- ήταν εθισμένα στα ναρκωτικά.

Η Daily Mail που αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες έχει επικοινωνήσει με την ηθοποιό η οποία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο ακόμα.

\"\"

\"\"
Δείτε το video εδώ

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook