Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που βρέθηκε χθες βράδυ στο κατάμεστο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» για τη μουσικοχορευτική εκδήλωση των Σχολών Χορού Μαυρόκωστα, που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας που λειτουργεί με τη συνεργασία των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ζωοδόχος Πηγή _ Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ηρακλείου».

Πάνω από 100 χορευτές, μικροί και μεγάλοι, χόρεψαν με τη μουσική υπόκρουση των Σαριδάκη Κώστα, Μαρτσάκη Αντώνη, Δραμουντάνη Αχιλλέα και των συγκροτημάτων τους, οι οποίοι εθελοντικά στήριξαν την προσπάθεια.

Οι συμπολίτες μας για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο με τη βοήθεια ανδρών και οχήματος του Α΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου.

Τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά τις Σχολές Χορού Μαυρόκωστα και όλους τους μουσικούς, χορευτές και τεχνικούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Επίσης, τους πολίτες του Ηρακλείου που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, καθώς και τον Διοικητή του Α΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου, κ.Σεληνιωτάκη Μιχάλη και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σταθμού για τη βοήθεια που πρόσφεραν στην μεταφορά των τροφίμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook