«Πάγωσαν» στην Δόξα με τον τραυματισμό του Μανόλη Προγούλη στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κορωνίδα στο Βάμο. Ο 25χρονος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Τσούνι στο 40’ και ένιωσε ζαλάδα. Έτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάμου, το οποίο ευχαρίστησε η ομάδα του για την άμεση μεταφορά.  

Στο. Κ.Υ.Β. του τοποθετήκε προστατευτικό κολάρο προληπτικά αλλά αργότερα και με την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό τελικά απλά ζαλιζόταν από την σύγκρουση.
Έτσι ο πρώην τερματοφύλακας του Πλατανιά επανήλθε άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του Γιώργου Σπαράκη.

Ο ίδιος μέσω επικοινωνίας με εμάς θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας:
«Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας μου, που παρότι δεν είχα κάτι σοβαρό τελικά κινητοποιήθηκαν άμεσα και μεταφέρθηκα στο Κέντρο Υγείας Βάμου και μετά στο Νοσοκομείο Χανίων. Από την ψυχή της ομάδας κ. Πάυλο Μαυράκη, μέχρι τον Στέλιο Προεστάκη και τον φροντισή Αυρήλιο Τσεπέτη. Όλοι ήταν δίπλα μου και έδειξαν ενδιαφέρον και αξίζει ένα μπραβο στους ανθρώπους της Δόξας. Δεν συναντάς εύκολα τέτοια αντιμετώπιση σε ομάδες. Εμένα προσωπικά μου ξαναστάθηκαν και στο παρελθόν σε έναν τραυματισμό μου παρόλο που δεν είχε γίνει σε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας. Τους ευχαριστώ για όλα».

                                                                                                      

Λευτέρης Αντωνακάκης