Όταν ξεκινούσε για τα γήπεδα της Βραζιλίας μόνο στόχο είχε να χαρεί τις διακοπές της στον εξωτικό προορισμό και παράλληλα να υποστηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας της.

Στα 17της χρόνια η Αξέλ Ντεσπιγκελάρ, φανατική οπαδός της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, κατάφερε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να βρεθεί στις κερκίδες στο ματς της Εθνικής ομάδας του Βελγίου με τη Ρωσία. Ήταν Κυριακή 22 Ιουνίου.

Ντυμένη στα χρώματα της εθνικής της ομάδας, και με τα απαραίτητα αξεσουάρ των “διαβόλων”, ήταν ζήτημα χρόνου να τραβήξει την προσοχή του σκηνοθέτη που κάλυπτε τηλεοπτικά το ματς. Μέσα σε λίγα λεπτά οι κάμερες την ακολουθούσαν σε κάθε ευκαιρία, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα και το πρόσωπό της. Η νεαρά Αξέλ έβλεπε συνεχώς τον εαυτό της σε γκρο πλαν στα μάτριξ του σταδίου και στις οθόνες της τηλεόρασης.



\"\"


Την επομένη τα βελγικά αλλά και τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ την ανακήρυξαν ως «την πιο ωραία φίλαθλο του Μουντιάλ». Η ίδια σχολίασε το γεγονός μέσα από τη σελίδα της στο facebook όπου συνέχισε να ανεβάζει όλες τις φωτογραφίες της από τις κερκίδες των γηπέδων του Μουντιάλ, τουλάχιστον μέχρι να αποκλειστεί το Βέλγιο, οπότε και επέστρεψε σπίτι της.



\"\"


Μόνο που εκεί την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Οι ιθύνοντες μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών καλλυντικών στον κόσμο, της L\’Oreal, την είχαν ομοίως δει στην τηλεόραση και της είχαν ήδη ετοιμάσει ένα συμβόλαιο συνεργασίας.



\"\"


Η 17χρονη Αξέλ βρέθηκε έτσι από τις κερκίδες στις πασαρέλες, χωρίς καλά-καλά να το έχει ακόμα συνειδητοποιήσει… 



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook