Ξεκίνησε τη λειτουργία του, μετά την ανακαίνιση, το παραλιακό τρίστερο ξενοδοχείο CAROLINA MARE στα Μάλια της Κρήτης, που ανήκει στην εταιρία Vita Hotels του Μιχάλη Βαμιεδάκη. 
Εφέτος ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ανακαίνισης, η οποία θα συνεχιστεί τον επόμενο Χειμώνα, που θα αναβαθμίσει το ξενοδοχείο στην κατηγορία των 4 αστέρων. 
Η Vita Hotels είναι μια αλυσίδα που αναπτύσσεται στη φιλοσοφία παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στον πελάτη και στη σχέση ποιότητας-τιμής. 
To Carolina Mare ήταν το πρώτο ξενοδοχείο που εξαγοράστηκε από την αλυσίδα το 2013 και ακολούθησαν το Sun Beach και το Zorbas Village. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους ευρωπαϊκούς τουριστικούς οργανισμούς και υπό τη Γενική Διεύθυνση του Στέφανου Μουρτζάκη, η εταιρία στοχεύει στην υγιή επέκταση, τα νέα projects καθώς και στους νέους τουριστικούς προορισμούς.
Σχεδιασμένο από το γραφείο του αρχιτέκτονα Λευτέρη Τσικανδηλάκη και ανακαινισμένο από την κατασκευαστική εταιρεία του Μανόλη Μποτζάκη, το Carolina Mare εκτός από την προνομιακή του θέση, διαθέτει 230 δωμάτια διαφόρων τύπων, κεντρικό εστιατόριο με πλούσιες γαστρονομικές επιλογές, a la carte εστιατόριο με έμφαση στην αυθεντική κρητική κουζίνα, δύο pool bars, κέντρο θαλάσσιας ψυχαγωγίας με ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων στη θάλασσα και ψυχαγωγία για παιδιά.
money-tourism.blogspot.gr/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook