Στα Χανιά, για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, βρίσκεται η Εθνική Νεανίδων Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρίσκονται και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννα Γκεοργκίεβα και Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

«Στα Χανιά, θέτοντας στην τελική ευθεία την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στα τέλη Ιουλίου στην Φινλανδία, βρίσκεται η Εθνική ομάδα Νεανίδων Συγχρονισμένης Κολύμβησης.
Ανάμεσα στις αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκονται και οι δύο από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, που συγκαταλέγονται έτσι ανάμεσα στις "εκλεκτές" για τις Ομοσπονδιακές προπονήτριες, Μαρία Θηβαίου και Αργυρώ Σαβράμη.
Σημειώνεται πως η Εθνική θα παρουσιάσει το πρόγραμμα με το οποίο θα διαγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της γιορτής που έχει προγραμματίσει το Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων, την προσεχή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο Κολυμβητήριο Χανίων.
Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής μας αποτελείται από τις: Γκεοργκίεβα, Κοφίδη, Μαζοκοπάκη, Μαλκογεώργου, Μπρεζεράκου, Σαραντίδη, Στραβάκου, Ταξοπούλου, Τσόλα, Φαραντούρη και   Φουκαλά.»
 
Στην Εθνική Κορασίδων τέσσερις αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων λαμβάνουν μέρος τέσσερα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Πρόκειται για τις Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρία Βοζινάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Αθηνά-Μαρία Μαρκουλάκη, οι οποίες, μετά το τέλος του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετείχαν, προπονούνται με την Εθνική που προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο Μεσογειακό Κύπελλο, διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Αλεξανδρούπολη.
Οι προπονήσεις, που γίνονται από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελένη Κουγιά, φιλοξενούνται στον Άγιο Κοσμά και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 20 Ιουλίου.