Πραγματοποίηθηκε σήμερα το πρωί στις 10πμ στα Λιοντάρια η απεργιακή συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο στα πλαίσια της πανδημοσιουπαλληλικής 24ωρης απεργίας. Ομιλητής ήταν ο Β. Κούδας στέλεχος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Υγείας – Πρόνοιας και μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ. 
Στην ομιλία του καταδίκασε την επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ αλλά και την προσφυγή της κυβέρνησης στα δικαστήρια προκειμένου να κηρύξει παράνομη την απεργία της ΑΔΕΔΥ ενάντια στην αξιολόγηση. Σχετικά με τις \”διαρροές\” για την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου κάλεσε τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μεγαλύτερη οργάνωση ώστε τα σχέδια αυτά να μείνουν στα χαρτιά. 
Για την αξιολόγηση τόνισε οτι είναι ένα ακόμη εργαλείο για την υλοποίηση των αντιδραστικών αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων που προωθούνται στο δημόσιο τομέα, και υπηρετεί ανατροπές στρατηγικού χαρακτήρα που έχουν τη σφραγίδα της ΕΕ. Τέλος καταδίκασε το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα που δεινεργείται αυτές τις μέρες στη Μεσόγειο με την υδρολυση των χημικών της Συρίας. 
Κάλεσε σε οργανωμένη ανυπακοή μπροστά στην αξιολόγηση και τόνισε οτι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ βρίσκονται σε ετοιμότητα για νέες κινητοποίησεις μέσα στο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook