Τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη επισκέφτηκε η Βουλευτής Ηρακλείου Μαρία Διακάκη, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Απόλλων Φιλιππή και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που απασχολούν το δήμο Μαλεβιζίου.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος και ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γ. Κουγιουμουτζάκης, οι οποίοι και ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία για τους τομείς ευθύνης τους, ενώ ο Δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου, όπως είναι τα χρηματοδοτικά προγράμματα, τα μεγάλα έργα, οι παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας, οι δράσεις κοινωνικής στήριξης, κ.α.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε άριστο κλίμα, με την κ. Μ. Διακάκη να δηλώνει πρόθυμη να συνδράμει στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη να τονίζει: «Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό γεγονός, το να έχεις στήριξη στον αγώνα που πραγματοποιείς. Αυτές οι συνεργασίες είναι που κάνουν τη διαφορά στον δήμο μας και που μας επιτρέπουν να ατενίζουμε το μέλλον με έστω και συγκρατημένη αισιοδοξία. Αυτές οι συνεργασίες είναι που μας δίνουν τη δύναμη, αλλά και τη δυνατότητα, να διατηρούμε ζωντανό το χαμόγελό μας».