Μετά από την πετυχημένη παρουσία του στο β' εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 στον Κισσαμικό ο Γιώργος Σμίλτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

O Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό -o οποίος τον παραχώρησε δανεικό στη Χανιώτικη ομάδα- και υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ηρακλή, επιστρέφοντας στη γενέτειρά του. 

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιώργος Σμίλτος. Ο Σμίλτος έχει γεννηθεί στις 7 Οκτωβρίου 1992 και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αγροτικό Αστέρα ενώ έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, τον Τηλυκράτη και τον Κισσαμικό. 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ηρακλή δήλωσε ότι: "Είναι τιμή μου που έρχομαι στον Ηρακλή, σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και θέλω από την πλευρά μου να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει ο Ηρακλής στην φυσική του θέση, στην Super League. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ηρακλή και τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνουν, και θέλω επίσης να κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω τους κ. Σεντελίδη και Βραδέλη που πίστεψαν σε εμένα".»