Η τρέλα των selfie έφτασε μέχρι τον ουρανό και συγκεκριμένα… εισέβαλε μέσα στα αεροπλάνα χάρη σε μερικούς… ατρόμητους λάτρεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θέλουν να μοιράζονται με τους φίλους και τους followers τους κάθε τους στιγμή.

Στην περίπτωση αυτή φαίνεται πως ανήκει και ο κύριος ο οποίος απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία, ένας νεαρός άντρας ο οποίος ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης αεροπλάνου.

Τι κι αν οι περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν κλείσει τα μάτια τους και πανικόβλητοι θα προσπαθούσαν να κρατηθούν γερά από το κάθισμά τους; Ο εν λόγω κύριος έβγαλε μια selfie στην οποία απεικονίζεται να φορά τη μάσκα παροχής οξυγόνου που έχουν τα αεροπλάνα για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.



\"\"


Μάλιστα, βρήκε τη ψυχραιμία να σχολιάσει την εικόνα που «ανέβασε», «τιτιβίζοντας»: «Αυτή είναι η χειρότερη πτήση της ζωής μου, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε μια αστεία selfie».

Όπως έγινε γνωστό, ο άντρας πετούσε με αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας TAP από την Πορτογαλία στη Λισαβόνα, ωστόσο, το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Orly στη Γαλλία, λόγω τεχνικού προβλήματος.



Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook