Ένα στέλεχος επιχειρήσεων απολύθηκε επειδή έχει ένα ορατό τατουάζ στο πόδι της.

 Η Τζο είχε ένα τατουάζ με μία πεταλούδα στο πόδι της πολύ καιρό πριν προσληφθεί σε μία εταιρεία. Πέντε μόλις μήνες αφού είχε γίνει η πρόσληψη ήρθε και η… απόλυση αφού το αφεντικό της ενοχλήθηκε με την ύπαρξη του τατουάζ. 

Η 38χρονη από τη Βρετανία, η οποία δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας,τόνισε ότι η δικαιολογία είναι τουλάχιστον γελοία αφού πολλοί από τους εργαζόμενους που είναι επιτυχημένοι στα πόστα τους, έχουν τατουάζ. Τρανταχτό παράδειγμα η γυναίκα του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, η οποία πολλές φορές έχει επιδείξει το τατουάζ με το δελφίνι που έχει στον αστράγαλο της.

Η δεσποινίς Πέρκινς είπε ότι ο μόνος τρόπος για να το καλύψει ήταν να φοράει κάλτσες αλλά με το ντύσιμο που είχε στην εταιρεία, κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, είπε ότι δεν υπήρχε απαγόρευση για το προσωπικό να έχει τατουάζ. «Η πολιτική μας λέει απλά να τα καλύπτουν». «Η εταιρεία θέλει να υπάρχει μία ευπρεπής εμφάνιση των υπαλλήλων προκειμένου να μην ενοχλούνται οι πελάτες μας. Η δεσποινίς Πέρκινς δεν έκανε καμία προσπάθεια για να συμμορφωθεί με την πολιτική ».

Εκπρόσωπος της εταιρείας πρόσθεσε: «Η πολιτική για τατουάζ ξεκίνησε τον Ιούνιο και όλα τα στελέχη,το γνώριζαν. Το τατουάζ της ήταν ορατό. Δεν πρόκειται για απαγόρευση των τατουάζ. Είναι απαγόρευση για τα  ορατά τατουάζ.»

\"\"

\"\"

\"\"
parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook