Για συνεχή χρονιά τα Εκπαιδευτήριά Μαυροματάκη-Μητέρα διοργανώνουν μια φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Φέτος η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων. Μαθητές από τα προνήπια, νηπιαγωγείο, δημοτικό και την καλοκαιρινή απασχόληση νηπιαγωγείου και δημοτικού, εμπνέονται και ζωγραφίζουν φέτος με θέμα το: «Νερό Πηγή Ζωής και πολιτισμού».

Πιο συγκεκριμένα:

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Στις 18, 19 και 20 Ιουλίου 2014 θα εκτεθούν και θα διατεθούν για πώληση τα έργα των παιδιών στον εκθεσιακό χώρο Γιαλί Τζαμισί στο παλιό λιμάνι. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ.

Το κάθε παιδικό έργο θα κοστίζει 10 ευρώ και θα διατίθεται σε όποιον ενδιαφέρεται να το αγοράσει από το χώρο της έκθεσης.

Γνωστοί καλλιτέχνες της πόλης μας θα συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας, δίνοντας ένα έργο τους προς πώληση.

Οι αγοραστές θα μπορούν να παραλάβουν τα έργα από το χώρο της έκθεσης την Κυριακή 20 Ιουλίου ή από το σχολείο από την Τετάρτη 23 Ιουλίου.

 

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργήσει και λαχειοφόρος αγορά.

Σας στέλνουμε ένα μπλοκ με 20 λαχνούς για να διαθέσετε, αν θέλετε, όσους μπορείτε. Όποιοι χρειαστείτε κι άλλο μπλοκ, μας ενημερώνετε και σας στέλνουμε.

Τα μπλοκ με τους λαχνούς και τα χρήματα επιστρέφονται στο σχολείο έως την Παρασκευή 18 Ιουλίου ή στο Γιαλί Τζαμί μέχρι την Κυριακή 20 Ιουλίου πριν την κλήρωση.

•   Δώρα λαχειοφόρου: 2 τάμπλετ, 1 TV 32’’, 1 φούρνος μικροκυμμάτων, 2 δωροεπιταγές 100 ευρώ, 2 δωροεπιταγές 70 ευρώ.

•   Κλήρωση λαχειοφόρου: Κυριακή 20 Ιουλίου 9.00 μ.μ. στο Γιαλί Τζαμισί.

Οι διοργανωτές λοιπόν, μας περιμένουν όλους, να καμαρώσουμε τα έργα των παιδιών και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αναπήρων Παίδων, παράρτημα Χανίων) γιατί η χαρά του κάθε παιδιού είναι υπόθεση όλων μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook