Σε μια μικρή σχετικά κοινωνία, δύσκολα να κρυφτείς αφού τα νέα και οι πληροφορίες κυκλοφορούν γρηγορότερα.

Ο κροκόδειλος σίγουρα δεν ήρθε ουρανοκατέβατος στο φράγμα ποταμών.

Φαίνεται λοιπόν πως στο Ρέθυμνο ήδη έχουν αρχίσει να υποπτεύονται άτομα που θα μπορούσαν να ήταν οι πρώην ιδιοκτήτες.

Μικρή κοινωνία είπαμε, δεν είναι δύσκολο.

Έτσι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Σήφης άνηκε σε έναν Ρεθεμνιώτη επιχειρηματία, γύρω στα 45, ο οποίος τον αγόρασε όταν ήταν μικρό κροκοδειλάκι για να τον χρησιμοποιήσει ως «ατραξιόν» σε κάποιο από τα νυχτερινά μαγαζιά που διέθετε.

Ο δικός του κροκόδειλος έχει χαθεί από τα μάτια των συντοπιτών του εδώ και ένα περίπου χρόνο, όσο δηλαδή πιστεύεται πως βρίσκεται και ο Σήφης στη λίμνη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άντρας είναι λίγο… εκκεντρικός στην εμφάνισή του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνήθιζε να ανοίγει και να κλείνει νυχτερινά μαγαζιά σε τακτικές περιόδους. Την υπόθεσή του, σε κάθε περίπτωση, ερευνά η αστυνομία.

Ωστόσο, η αστυνομία ερευνά και την υπόθεση ενός νεαρού που είχε στην κατοχή του έναν κροκόδειλο, τον οποίο μάλιστα αγόρασε πριν από πέντε χρόνια (όσο ακριβώς χρονών πιστεύεται πως είναι και ο Σήφης).

Ο νεαρός ζει σε ένα χωριό κοντά στη λίμνη του Φράγματος των Ποταμών και, σύμφωνα με πληροφορίες, δυσκολευόταν να αντεπεξέλθει στο «μεγάλωμα» του ζώου που αγόρασε ως… κατοικίδιο, δυσκολευόταν να τον ταΐσει, αλλά και να του αλλάξει νερό, καθώς το ζώο όσο κι αν περνούσαν τα χρόνια δεν έλεγε να… εξημερωθεί.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο εν λόγω νεαρός, είπε στην αστυνομία πως ο κροκόδειλος που είχε στην κατοχή του δε ζει πλέον.

Εντωμεταξύ οι ειδικοί αποφάσισαν σήμερα στην Κρήτη τον τρόπο με τον οποίο θα αιχμαλωτίσουν τον κροκόδειλο (δείτε ΕΔΩ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook