​Από το Twitter έμαθε η σύζυγος του Αργεντίνου δημοσιογράφου, ο οποίος σκοτώθηκε την Τετάρτη στο Σάο Πάουλο, ότι ο σύντροφός της είναι νεκρός.

Όπως έγραψε το star.gr, ο Χόρχε Λόπες βρισκόταν στη Βραζιλία για να καλύψει το Μουντιάλ. Την Τετάρτη τα ξημερώματα όμως το ταξί στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με κλεμμένο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία.

\"twitter1.jpg\"
\"twitter2.jpg\"

Η σύζυγός του όμως δεν είχε ενημερωθεί για τον τραγικό θάνατό του, με αποτέλεσμα να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της, όταν ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, έγραψε στο Twitter ένα μήνυμα για τον χαμό του φίλου του.

\"twiter3.jpg\"

«Δεν ήταν μόνο καλός δημοσιογράφος, αλλά και πολύ καλός φίλος. Αισθάνομαι μεγάλο πόνο. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο και στην οικογένειά του», έγραψε ο Σιμεόνε και η σύζυγος του Λόπες δεν πίστευε αυτά που διάβαζε.

\"twitter4.jpg\"

«Όχι Ντιέγο, τι είναι αυτά που μου λες; Σας παρακαλώ ας μου τηλεφωνήσει κάποιος», ήταν η απάντηση της συζύγου του δημοσιογράφου, η οποία ήθελε όλο αυτό να είναι μια φάρσα.

\"twitter5.jpg\"

Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα επιβεβαίωσε αυτό που φοβόταν.

\"twitter6.jpg\"

Ανάμεσα σ’ αυτούς που έστειλαν τα συλλυπητήριά τους ήταν και ο Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο ο Λόπες είχε πολύ καλή σχέση. Μάλιστα ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα του αφιέρωσε και τη νίκη της Αργεντινής εναντίον της Ολλανδίας.

\"twitter7.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook