Το Σαββατοκύριακο, το Κύτταρο Χαλέπας σας δίνει ραντεβού στη Χαλέπα και περιμένει να μην το χάσετε μια και με τη... συνέπειά σας θα βοηθήσετε δεκάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Πρόκειται για το 3ο καλλιτεχνικό φεστιβάλ του Κυττάρου Χαλέπας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουλίου στο χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων στη Χαλέπα (απέναντι από τον Ι.Ν.Αγίας Μαγδαληνής).

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει το Κύτταρο Χαλέπας εδώ και 3 χρόνια στηρίζοντας περίπου 200 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Καλεσμένοι το Σάββατο 19/7 είναι τα «Υπόγεια Ρεύματα» και την Κυριακή 20/7 το συγκρότημα hip-hop «Ψυχοδράμα 07» -ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, B-DIGITAL)».

Και τις δύο μέρες το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με μαθητικά- φοιτητικά συγκροτήματα ενώ και φέτος παράλληλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα έχουν το δικό τους ρόλο στη διοργάνωση.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις δύο μέρες θα ανοίξουν νεανικά μουσικά συγκροτήματα ενώ παράλληλα διοργανώνονται:

-τουρνουά tichu και ποδοσφαίρου (συμμετοχές επί τόπου και στο facebook)

-παραστάσεις χορού

-λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα


Ώρα έναρξης: 6.30μμ

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ με μπίρα/αναψυκτικό

Τιμή εισόδου και για τις δύο μέρες: 8 ευρώ.


Σάββατο 19 Ιουλίου 2014:

VELVET
ENERGY
DRAGONS
ΑΝΩ ΚΑΤΩ
CORE
RUN FOR THE RANDOM
VIVA L'ANTARCTICA
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

APEIS
Α.ΗΧΟΣ-SIPS
XTAC
LOS BARDOS LOCOS
PHATSCHOOL
ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ (ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ)


Hot-dogs, μπίρες, αναψυκτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτή την εκδήλωση τον  πρώτο λόγο είχαν η νεολαία του Κυττάρου Χαλέπας- μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της ευρύτερης περιοχής.

Το πάθος, ο ενθουσιασμός και οι πρωτοβουλίες που εκδήλωσαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της κοπιώδους αλλά συναρπαστικής διαδρομής της διοργάνωσης μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια παραμένουν τα στοιχεία που κινητοποιούν τα μέλη του συλλόγου στη στήριξη του καλλιτεχνικού φεστιβάλ που τείνει να γίνει θεσμός τα καλοκαίρια στα Χανιά.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr